2014-10-21 09:11:25• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ezt a napot ajándékozza a szerelemnek!

Napi horoszkóp október 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold belépett a Mérleg jegyébe, és egyúttal a Marsot is helyzetbe hozza: tele van tetterővel és motivációval! Ma erősek a kommunikációs igényei: találkozzon a barátaival, beszélgessen minél többet a kollégáival! Fontos dolog juthat így a tudomására. Új pénzügyi szabályozásról is hallhat ma, érdemes lesz odafigyelnie rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold belép a Mérleg jegyébe – itt az ideje, hogy a nemszeretem feladatai végére járjon. Ha ezt elfogadja, sok mindent elérhet. Különösen hatásosan tud csoportban dolgozni, tartózkodjon az egyéni akcióktól! Délután vegye górcső alá a realitásérzékét: olyannak látja a dolgokat, amilyenek, vagy amilyennek látni szeretné őket?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kommunikációs készsége ma tökéletes. Képes lesz világosan kifejezni gondolatait, meghallgatni és figyelembe venni mások véleményét, tanulni belőle, sőt kész megegyezni is. Egyértelmű, hogy ez a nap kiváló a kölcsönösen hasznos eszmecserékre személyesen, vagy bármely kommunikációs eszközön keresztül, de tökéletes a papírmunka rendezésére is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold segítségével ma alaposan megvizsgálhatja a kapcsolatait: átlát mindenen és mindenkin, semmi sem marad rejtve ön előtt. Legyen következetes, hozzon végleges döntéseket: ha úgy érzi, megbízhat valakiben, akkor ne kételkedjen benne holnap csak azért, mert olyan helyzet áll elő.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Egy szerelmi viszonyból most barátság válhat, aminek különösen megnő a jelentősége akkor, amikor a Nap a Mérleg jegyében áll: ilyenkor a megbízhatóság többet ér, mint az érzelmek. Gondoljon csak bele, milyen gyorsan átcsaphat a szerelem gyűlöletbe!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold belépett a Mérleg jegyébe: most teljesen lefoglalják hétköznapi teendői, egyik kötelességét a másik után teljesíti, a tegnapról elmaradtakat is beleértve. Sokat és szívesen beszél – ez szintén a Holdnak köszönhető. Este egyszerű ám nagyszerű kikapcsolódást ígér egy jó film a tévében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold belépett a Mérleg jegyébe, ez már egy sokkal jobb pozíció, mint a tegnapi - különösen délben számíthat jó esélyekre, amikor a Merkúr is belép a konstellációba. Este egy kellemes flört, vagy talán még ennél is komolyabb szerelmi kalandban lehet része!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll - ez feszültséget hozhat. Minden pillanatban nézeteltérésre kerülhet sor, ami igen távol áll az ön természetétől, jobban szereti a nyugalmat és a kényelmet. Ha rokonaival találkozna, legyen velük előzékeny! Lehetőleg tartsa egyben a pénzét, különben kifolyhat az ujjai között.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Mérleg jegyében áll - ezt a napot ajándékozza a szerelemnek! Ha párkapcsolatban él, legyenek együtt minél többet, ha egyedülálló, legyen nyitott, figyeljen, mert most elképzelhető, hogy a nagy ő megjelenik a színen. Kár lenne csak azért elmulasztani egy nagy találkozást, mert ön nem vett észre néhány egyértelmű jelet. Szeressen, hogy szeressék!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Mérleg jegyében jár, ami könnyű és zökkenőmentes hétkezdést ígér, de legyen éber, nehogy letérjen a helyes irányról! Legyen különösen figyelmes, ha a munkájáról van szó, ne hibázzon, mert most minden adott ahhoz, hogy tökéleteset alkosson!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold belép a Szűz jegyébe, s ez önnek jó, hiszen itt is a Merkúr uralkodik - fellélegezhet! Fitt lesz, és egy csomó ötlete támad. Bízzon magában, és próbáljon ki valami újat! Amit mások csinálnak, az nem túlságosan érdekli - mutassa meg valódi értékeit, hozza a világ tudtára: ki ön valójában!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold pontosan szemben áll az ön jegyével, a Szűzben kezdi a hetet. A kérdések, amelyek a leginkább foglalkoztatják: "Ki tartozik hozzám?" valamint:"Kiben bízhatok meg?" Vegye számba a barátait, vizsgálja meg a kapcsolatait, gondolkodjon el azon, ki az, aki megérdemli a szeretetét, és ki az, aki csak visszaél vele. Ne hagyja, hogy kihasználják!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: